EPAM

Az 1993-ban alapított USA központú EPAM Systems, Inc. (NYSE: EPAM) mára a világ vezető szoftver- és platformfejlesztési megoldásokat kínáló cégévé vált. Fő tevékenysége a nemzetközi, piacvezető ügyfelek digitális transzformációját elősegítő informatikai platformok fejlesztése, szoftveralapú komplex megoldások bevezetése a kapcsolódó tanácsadási tevékenységekkel együtt.

 

Az EPAM és a Debreceni Egyetem együttműködése évtizedes múltra tekint vissza, az elmúlt 10 évben az EPAM több mint 30 munkatársa tartott előadásokat, kurzusokat - főként szoftverfejlesztés alapjai, szoftvertesztelés és tesztautomatizálás témákban -, ezen felül voltak kifejezetten a cég tapasztalt szakemberei által tartott tantárgyak is. A 2020/2021-es tanévben újabb képzéssel bővül a paletta: magas szintű webfejlesztést és szoftverfejlesztési módszertanokat is oktat az EPAM. Emellett az oktatás folytonosságáért a tanárképzési program keretében hivatásos egyetemi oktatókat is képeznek, hogy az EPAM által indított tárgyakat továbbvihessék, mindezeken felül próbainterjúk és még önéletrajzírási tanácsadás is támogatja a leendő informatikusokat.

Az Informatikai Kar és az EPAM 2020 őszén magasabb szintre emelte az elsősorban oktatáson alapuló kapcsolatot. Még 2019-ben indult a közös gondolkodás, melynek eredményeként átadták az egyetem új épületrészében az EPAM-termet, ezzel is támogatva az informatikusképzést. Az itt tanuló hallgatók a legmodernebb, az EPAM dizájnerei által kialakított környezetben, 20 vadonatúj, korszerű asztali számítógép és monitor, illetve projektor segítségével tanulhatnak, valósíthatnak meg saját, egyedi projekteket.

 

 

EPAM weboldal: https://www.epam.com/

EPAM Képzési Programok: https://epa.ms/students

EPAM Debrecen Facebook: https://www.facebook.com/EPAM.Debrecen

EPAM Hungary Facebok: https://www.facebook.com/Epam.Hungary

EPAM eKIDS Hungary: https://www.facebook.com/epamekids

EPAM Global Facebook: https://www.facebook.com/EPAM.Global

EPAM Hungary Instagram: https://www.instagram.com/epam_hungary/?hl=hu

 

További céges partnereink

Frissítés dátuma: 2021.05.05.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.