Europass-Erasmus+ Karriernap | Debreceni Egyetem

Europass-Erasmus+ Karriernap

2022, november 8 - 13:45
A rendezvény során a szervezők szakemberek segítségével vezetik végig a fiatalokat az álláskeresés, felkészülés és karriertervezés lépésein.

A rendezvényen többek között az alábbi témák kerülnek a fókuszba:
Kezünkben lehet-e a jövőnk? – A Z-generáció munkaerőpiaci lehetőségei
Tudatos karriertervezés az Europass segítségével
Alapozd meg a jövőd Erasmus+ szakmai gyakorlattal!
Több, mint egy gap year – külföldi önkéntesség, mint tapasztalatszerzés
Így szerezz álommunkát pályakezdőként!
Előadások keretében, HR specialisták és trénerek segítségével mutatják meg, hogyan fejleszthetik a tudásukat és hogyan hasznosíthatják Erasmus+ tapasztalataikat a volt ösztöndíjas hallgatók, hogy ezáltal még magabiztosabban és felkészültebben vághassanak bele saját karrierük építésébe!

Az online rendezvény felülete: Zoom

Időpont: 2022. 11. 15.10:00 – 12:10

Regisztráció: 2022.11.13. 23:00-ig

Az esemény Facebook oldala:
https://www.facebook.com/events/509315290777106/


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.