Hírek

02 júl
Dupla tanévzáró a stadionban
Két hétvégén rendezi intézményi szintű tanévzáró ünnepségét a Nagyerdei Stadionban a Debreceni Egyetem. Július 4-én, szombaton 17 órai kezdettel öt, július 11-én, szombaton 17 órától pedig kilenc kar összesen csaknem 2500 végzőse kapja meg jelképesen diplomáját.
23 jún
Tanévzáró a stadionban
Idén rendhagyó módon, nem kari, hanem intézményi szintű ünnepségen és a Nagyerdei Stadionban zárja a tanévet a Debreceni Egyetem. A 14 kar végzősei július első két szombatján, 4-én és 11-én búcsúzhatnak el a diákévektől.
27 máj
Felhívás a nemzeti felsőoktatási ösztöndíj 2020/2021. évi pályázatára
A Debreceni Egyetem 2020/2021. tanévre szóló pályázatot hirdet nemzeti felsőoktatási ösztöndíj elnyerésére.
19 máj
Szakmai ösztöndíj pályázatok
Az idei évi kiemelt és nyári szakmai ösztöndíj pályázatok kiírásra kerültek. Pályázatokat június 19-ig lehet benyújtani.
19 máj
Developers Students clubs
Google is looking for students to be leaders on campus for the Developer Student Clubs program.
11 máj
Matlab a tudomány szolgálatában
A Debreceni Egyetem (DE) valamennyi polgára számára elérhető április vége óta a Matlab-Simulink szoftvercsalád. Az intézményi szintű jogosultságnak köszönhetően a hallgatók, az oktatók, a kutatók és munkatársak irodai, hordozható és otthoni számítógépen is jogtisztán használhatják.
07 máj
A Tématerületi Kiválóság Program keretében sikeresen zárult le a Matlab beszerzése
A Tématerületi Kiválóság Program keretében sikeresen zárult le a Matlab beszerzése.
05 máj
Nemzeti Tehetség Központ - Mentorálási pályázat
Megjelent a Nemzeti Tehetség Központ mentorpályázata.
05 máj
Nemzet Fiatal Tehetségeiért Ösztöndíj
A Nemzeti Tehetség Program keretében megjelent a Nemzet Fiatal Tehetségeiért Ösztöndíj pályázati kiírása.
30 ápr
Oklevelek - rekordszámú igénylés már az első napon
Egyedülálló, rekordidő alatt kialakított internetes regisztrációs felületen kezdte meg szerdán az adategyeztetést a Debreceni Egyetem (DE) azon volt diákjaival, akik eddig a nyelvvizsga hiánya miatt nem kaphatták meg diplomájukat. Már az első napon több mint 1200-an kérték oklevelük kiadását.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.