Hírek

22 szep
Maszkot fel!
Kötelező a szájat és orrot eltakaró maszk viselése 2021. szeptember 22-étől, szerdától kezdődően a Debreceni Egyetem valamennyi dolgozója és hallgatója részére munkaidőben és a tanítási időben az e tevékenységekre szolgáló helyiségekben, valamint a közlekedő és kiszolgáló helyiségekben.
20 szep
"Maradj Hajdú-Biharban" ösztöndíj pályázat
A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat pályázatot hirdet felsőfokú tanulmányokat folytatók számára, a „Maradj Hajdú-Biharban!” című ösztöndíj elnyerésére.
17 szep
Paks II. Zrt. Tanulmányi Ösztöndíjprogram
Meghirdette idei tanulmányi ösztöndíjprogramját a Paks II. Zrt.
16 szep
Intelligence Hunt 8th Edition
Are you interested in gaining real-world professional experience? Would you like to expand your business network?
16 szep
CraftHub versenyek
A CraftHub cég több hybrid és online nemzetközi, illetve magyar versenyt szervez, melyekre tehetséges hallgatók jelentkezést várják!
15 szep
Kutatók Éjszakája 2021 - Játékos Informatika
A 2021-es Kutatók Éjszakáján Játékos Informatika címmel szervezünk programot szeptember 24-én 17 és 20 óra között az Informatikai Kar épületében.
14 szep
NYÍLT nap a Dolphio Technologies Kft.-nél
Megalakulása óta először tart Nyílt napot azoknak, akik érdeklődnek a Szoftverfejlesztés és IT Projektmenedzsment iránt.
10 szep
NVIDIA GTC NOVEMBER 8 - 11, 2021
Join the Conference for AI Innovators, Technologists, and Creators!
09 szep
Felhívás Informatika Tudományi Diákköri Konferencián való részvételre
A DEIK 2021. október 28-án, 16 órai kezdettel tartja a 2021/2022-es tanév őszi Informatikatudományi Diákköri Konferenciáját.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.