Hírek

08 szep
Portfolio Öngondoskodás 2021 konferencia
A Kar hallgatóinak és oktatóinak lehetőségük van ingyenes online jegyet igényelni.
07 szep
Aki a tudását kétféleképp osztja meg
Lámfalusi Csaba Senior szoftverfejlesztő és a Debreceni Egyetem oktatója
06 szep
Egyedüli lehetőség a Lupus Consulting-nál!
Junior Programot indít SAP fejlesztő és Atlassian tanácsadó témákban a debreceni irodájában.
02 szep
Portfolio konferenciák 2021 szeptember
A szeptemberben kezdődő új szezonban lehetőségük van a Kar hallgatóinak és oktatóinak ingyenes online jegyet igényelni.
02 szep
Új egyetemi professzorok a DE-n
Tovább gyarapodott a Debreceni Egyetem professzori gárdája. A tizenkét új egyetemi tanár 2021. szeptember 1-től hatályos kinevezéséről Áder János köztársasági elnök döntött. A határozat a Magyar Közlöny idei 160. számában jelent meg.
31 aug
Nethermind Internship Program
Internship Program for Computer Science, Mathematics, Financial Mathematics, and Quantitative Finance students and recent graduates.
31 aug
Tábor a jövő programozóinak
Több mint ötven diák vett részt a Debreceni Egyetem Informatikai Karának nyári programozói táboraiban. A fiatalok a programtervezés hagyományos területei mellett a legdinamikusabban fejlődő technológiákkal: a mesterséges intelligenciával és az önvezető járművekkel is megismerkedhettek.
27 aug
The 8th workshop advanced analytics and data science
A SAS és a Varsói Egyetem (Warsaw School of Economics) online workshop-ot szervez hallgatóknak.
24 aug
ÚNKP - ösztöndíj a kiválóknak
Több mint 300 millió forint ösztöndíjat nyertek a Debreceni Egyetemről benyújtott sikeres pályaművek az Új Nemzeti Kiválóság Program 2021-2022-es tanévre meghirdetett pályázatain.
23 aug
ICMC 2021- International Conference on Membrane Computing konferencia
Augusztus 25-26. között karunk rendezi az ICMC 2021- International Conference on Membrane Computing konferencia online szekcióját.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.