Hírek

19 máj
Transcend mentorship program
Transcend: an exclusive, one-to-one mentorship program with software engineers from top app developer Bending Spoons For all European STEM students.
19 máj
EPAM autósmozi Meetup - Új időpont: Június 10.
Új időpontban, június 10-én 19 órától kezdődik a Magyarországon először megrendezésre kerülő EPAM Autósmozis / Drive-in Meetup!
18 máj
Lezárult a SmartSoc projekt 2. éve
IK-s hallgatók a legeredményesebb csapatok tagjai között.
18 máj
CraftHack hackathon online nemzetközi verseny
A CraftHub online nemzetközi versenyt szervez, melyre innovatív ötletekkel rendelkező tehetséges hallgatók jelentkezését várják.
11 máj
EPAM autósmozi Meetup - Új időpont: Május 20. 19.00
Új időpontban, május 20-án 19 órától kezdődik a Magyarországon először megrendezésre kerülő EPAM Autósmozis / Drive-in Meetup!
10 máj
Álláslehetőség
Védelmi és biztonsági szektorban műkődő partnercégünk tehetséges geoinformatikus végzettséggel rendelkező munkatársakat keres.
10 máj
RoboTEC - Robot Engineering Contest
Join us this year in an online edition of RoboTEC full of challenges and surprises.
09 máj
Dolgozz a kibervédelemben!
Védelmi és biztonsági szektorban műkődő partnercégünk tehetséges végzős informatikus hallgatókat keres csapatába.
07 máj
Átvették a díjakat a jövő atomfizikusai
A Debreceni Egyetem csapatai végeztek az első hat helyen a Rosatom Central Europe, az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. és a Paks II. Zrt közös orosz-magyar atomenergetikai online feladatmegoldó versenyén. A Hackatom díjátadó ünnepségét pénteken tartották a Debreceni Egyetem Aulájában.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.