Hírek | Debreceni Egyetem

Hírek

30 jan
Tudomány az online térben
Az informatika és az adattudomány kutatásokban betöltött szerepét, a tudományos eredmények közzétételének és elérhetőségének fontosságát hangsúlyozták a szakemberek a Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtár (DEENK), valamint a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség (KIFÜ) által közösen szervezett VI. Nyílt Tudományos Fórumon.
30 jan
Végzőseit ünnepelte az Informatikai Kar
Gazdaságinformatikus, mérnökinformatikus és programtervező informatikus szakon végzett hallgatók vehették át oklevelüket a Debreceni Egyetem Informatikai Kar pénteken tartott diplomaosztó ünnepségén, a Főépület Díszudvarán. Az ünnepi ceremónián több mint kétszáz friss diplomás informatikai szakembert avatott az IK.
20 jan
Nők és lányok az IT-ban
A Magyarország ENSZ Ifjúsági Küldött Program keretében a fenti témában tartandó online konferenciához lehet csatlakozni
18 jan
How to fail your SRE adoption
Szeretnél többet megtudni a Site Reliability Engineering-ről és arról, hogyan tudod a Google módszertanát alkalmazni munkád során?
17 jan
NVIDIA DLI online workshops at the Faculty of Informatics
Students can enroll to NVIDIA DLI online workshops in January and February at the Faculty of Informatics
22 dec
Új professzorok a Debreceni Egyetemen
Huszonhat egyetemi tanárral bővült a Debreceni Egyetem oktatóinak köre. A köztársasági elnök december 15-i hatállyal nevezte ki az új egyetemi professzorokat – tájékoztatott legújabb számában a Magyar Közlöny.
21 dec
Lendületben az eduIDT projekt
Az ERASMUS+ program által támogatott projektben az oktatók képzésén van a hangsúly
15 dec
Play2Green Projektnyitó rendezvény
Az Informatikai Kar egy konzorcium keretében sikeresen pályázott egy újabb, az ERASMUS+ program keretében megvalósuló projektre.
15 dec
BikeR
A kerékpártárolók új generációja, kapu az okos városok és egy élhetőbb bolygó felé.
15 dec
Nyílt nap a DEAC sportolóinak
A Debreceni Egyetem Atlétikai Club (DEAC) e-sport szakosztályának tagjai próbálhatták ki a napokban az intézmény új, oktatási és sportcélokat szolgáló E-sport Központját. A nyílt napra mintegy félszáz sportoló látogatott el.

Oldalak

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.