Ericsson innovációs díj

2017, október 20 - 10:19

Újra lehetőség nyílik egyetemisták és főiskolások számára, hogy nemzetközi elismerésben részesüljenek innovatív ötleteiknek köszönhetően.

ericsson

Az Ericsson innovációs díj egy olyan globális verseny, ahol a diákok lehetőséget kapnak arra, hogy Ericsson-os mentorok együttműködésével megvalósíthassák a jövő technológiáját. Témánk: “The Future of Truth”. A diákokat a verseny során azzal a kihívással szembesítjük, hogy életképes megoldást kell javasolniuk arra, hogyan juthatunk a technológia által információhoz, hogyan igazolhatjuk, oszthatjuk meg azt. Minden döntőst díjban részesitünk. A díjak közt stockholmi utazást, pénzbeli díjat sorsolunk ki, és a finalisták előnyben részesülnek az Ericsson kiválasztási folyamatában, illetve nemzetközi elismerést szereznek maguknak és országuknak. Mindezek mellett a győztes csapat €25,000 (azaz közel 7.700.000 Ft) pénzösszegben részesül.

2-4 fős csapatok regisztrálhatnak, és nyújthatják be ötleteiket 2017. november 15-ig. A csapat a felelős a regisztrációért, de azok, akik bekerülnek az elődöntőbe, jelentős támogatást kapnak az Ericsson kollégáitól, hogyan fejlesszék tovább ötleteiket. További információ a regisztrációs folyamathoz kapcsolódóan a kezdőlapon olvasható.

Videó a versenyről

A verseny honlapja

Letölthető dokumentumok