How to fail your SRE adoption | Debreceni Egyetem

How to fail your SRE adoption

2023, január 18 - 09:45
Szeretnél többet megtudni a Site Reliability Engineering-ről és arról, hogyan tudod a Google módszertanát alkalmazni munkád során?

Kedves Felhő-rajongó!

Szeretnél többet megtudni a Site Reliability Engineering-ről és arról, hogyan tudod a Google módszertanát alkalmazni munkád során? Akkor regisztrálj és csatlakozz január 26-án Riccardo Carlesso Google Developer Advocate online előadásához az SRE adoptációról!

Időpont: január 26. délután 4-5 óra között (CET)

Mire számíthatsz?

Riccardo izgalmas SRE előadását követően közelebbről is bemutatja azokat a failure patterneket, amikkel eddigi munkája során találkozott. A prezentáció áttekintő jellegű, leginkább a műszaki szakemberek, különösen a szoftverfejlesztők és -üzemeltetők számára ajánlott.

Agenda

16:00
• What SRE is & what SRE is not
• Anti-patterns in SRE adoption
• How to make it work for your company

16:45
• Q&A

Az előadás nyelve angol.

A részvétel ingyenes.

További információért kattints IDE!

Regisztrálj, ne maradj le!

https://gdg.community.dev/events/details/google-gdg-cloud-budapest-prese...

Kapcsolódj az előadáshoz online: https://gdg.community.dev/j/cmspvkyd5yxz6/


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.