Informatikai Szakmai Napok

A diákok, hallgatók számára évente két alkalommal megrendezett napokon neves debreceni, vidéki és fővárosi cégek tartanak előadásokat az informatika gyakorlati alkalmazásával, új technológiákkal kapcsolatos témakörökben. A rendezvényen lehetőséget biztosítunk a cégeknek/intézményeknek a bemutatkozásra, valamint arra, hogy beszámoljanak gyakorlati életükről, a használt technológiákról, újdonságaikról, projektjeikről, szakmai gyakorlatokról. Ez az alkalom tájékozódási lehetőséget jelent a hallgatóink számára, a betölthető pozíciókról is részletes információkat kaphatnak a diákok. A két nap alatt az előadás mellett a cégeknek lehetőségük van próbainterjúkat szervezni, ahol a hallgatók megismerhetik, hogy mi vár rájuk a végzés után.

A szakmai napokon lehetőséget biztosítunk a tanszékek és kutatócsoportjaik bemutatkozására, valamint a DETEP-es hallgatók előadásaira is. A szakmai előadásokon való minél nagyobb részvétel ösztönzésére oktatóink felajánlásokat tesznek, az utolsó nap pedig tombola sorsolást tartunk a cégek által felajánlott ajándékokból. A szakmai programokhoz délutánonként, esténként hallgatói programok, kreatív foglalkoztató, szakok közötti vetélkedők is kapcsolódnak.

Legközelebbi rendezvényünk: 2020. október 26 - 27

Frissítés dátuma: 2020.09.30.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.