Informatikai Szakmai Napok

A diákok, hallgatók számára évente két alkalommal, tavasszal és ősszel megrendezett szakmai napokon neves cégek tartanak előadásokat az informatika gyakorlati alkalmazásával és az új technológiákkal kapcsolatos témakörökben. A rendezvényen lehetőséget biztosítunk céges/intézményi partnereinknek a bemutatkozásra, valamint arra, hogy beszámoljanak mindennapi életükről, a használt technológiákról, újdonságaikról, projektjeikről, szakmai gyakorlatokról. Ezek az alkalmak hallgatóink számára tájékozódási lehetőséget jelentenek a partnereinknél betölthető pozíciókról, szakmai lehetőségekről. A két nap alatt az előadás mellett a cégeknek lehetőségük van próbainterjúkat szervezni, ahol a hallgatók megismerhetik, hogy mi vár rájuk a diploma megszerzése után.

A szakmai előadásokon való minél nagyobb részvétel ösztönzésére oktatóink felajánlásokat tesznek, az utolsó nap pedig tombola sorsolást tartunk a cégek által felajánlott ajándékokból. A szakmai programokhoz délutánonként, esténként hallgatói programok, kreatív foglalkoztató, szakok közötti vetélkedők is kapcsolódnak.

Legközelebbi rendezvényünk: 2021. november 4-5.

Frissítés dátuma: 2021.09.16.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.