Innonic Academy: Product Roadmaps

2019, január 10 - 09:15
2019-ben is folytatódik az Innonic Academy!

Idén is elkötelezettek vagyunk abban, hogy megosszuk környezetünkkel is a megszerzett tudást.

Első előadásunk témája a Product Roadmaps, azaz hogyan fejlesszünk világszínvonalú terméket? 

Ez minden esetben a roadmap tervezéssel kell, hogy kezdődjön, ahol is a legfontosabb dolog, hogy NEM-et tudjunk mondani az ötletek 90%-ra - különben csak egy szörnyszülöttünk lesz, és nem egy profi termékünk. Sajnos az esetek túlnyomó részében nem a megfelelő szempontok alapján hozzuk meg a döntéseinket, amely szinte mindig rossz döntésekhez vezet. 
Zajdó Csaba előadásában gyakorlati példákon keresztül fogja bemutatni, hogy hogyan kellene a jövőben máshogy tervezni szoftvereinket.

Kiknek ajánljuk:

Project-, Product managerekenek, Product ownereknek, Fejlesztőknek, mindenkinek, aki szoftvertervezéssel foglalkozik, illetve aki szeretné megismerni és megérteni, hogy hogyan érdemes megtervezni egy király szoftvert.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. 

Facebook esemény

Regisztrációs link

Helyszín: 4028 Debrecen, Kassai út 129. III. emelet, 311-es előadó

Időpont: 2019. január 16., szerda, 17:00–18:00

Előadásaink az Innonic főhadiszállásán kapnak helyet: Debrecen, Kassai út 129., III. em. 311-es előadó.

Minden érdeklődőt kávéval, üdítővel, álláslehetőségekkel (https://innonic.workable.com/) és sok szeretettel várunk   


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.