Informatikai Szakmai Napok, 2020 tavasz- Hallgatói regisztráció

A Szakmai Napok előtt

  • Az előregisztráció csak azoknak a diákoknak szükséges, akik az eddig megrendezett szakmai napok egyikén sem regisztrált diákigazolványa segítségével!
  • A regisztrációhoz diákigazolvány szükséges (mely tartalmazza a 10 számjegyű kódot és a hozzá tartozó vonalkóddal)! Csak így tudjuk jóváírni az előadáslátogatásokat! Akinek még nem érkezett meg a diákigazolványa, használhatja a középiskolait/ideiglenest vagy a következő link segítségével generálhat magának. Ehhez segítséget nyújt a következő letölthető word dokumentum.

A Szakmai Napokon

  • Az Informatikai Szakmai Napokon az előadásokon való részvételt a diákigazolvány vonalkódjának leolvasásával rögzítjük.
  • A rögzített előadásokon való részvétel az alapja a tombolasorsolásnak és a rendezvény végén kiadott igazolásoknak, amit a tanári felajánlásoknál lehet beszámíttatni!

Online regisztráció

Frissítés dátuma: 2020.02.11.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.