2019 tavaszi Informatikai Szakmai Napok

A Debreceni Egyetem Informatikai Karán 20. alkalommal, 2019. április 15-16-án kerül megrendezésre az Informatikai Szakmai Napok előadássorozat, melyre az Ön cégét/intézményét is tisztelettel meghívjuk.

Az eseményen lehetőséget adunk céges/intézményi partnereinknek előadás tartására magyar és/vagy angol nyelven, valamint az alábbi feltételekkel standos megjelenésre, próbainterjúk lebonyolítására.

Visszajelzésüket és az előadás regisztrációjukat március 30-ig meghosszabbítva április 2-án 12 óráig várjuk, utána véglegesítjük a programtervet.

Részletes felhívás (pdf)

Cégeknek

Program

Frissítés dátuma: 2019.04.17.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.