Informatikai Szakmai Napok, 2019 tavasz - Kísérő rendezvények

Hungarian old computers: "Ismerd meg a múltat, amiből a jövő gyökerezik"

Retro Game Day - Worms Armageddon hétfőn

G33K T3ST v3.0 Trónok harca: quiz,  hétfő 17 óra körül, trónok harca témájú (kahoot)

Foci: kedd 11 óra, (helyszín: Campus focipálya) 

Hallgatói Fórum: kedd 17 óra, a tombola előtt

Tanszéki kutatók, projektek bemutatása folyamatosan az aulában

Teszt&Tea - 2019. április 15. 17:00

  • https://eventil.com/events/debreceni-teszt-es-tea
  • Hargitai Zsolt: TMMi
  • Orosz Sándor: Termékcsalád tesztautomatizálás
    • Tesztautomatizálási megközelítés hatékony kivitelezése közös kódbázisra épített termékcsaládhoz. A termékcsalád testvér-alkalmazásai főleg közös funkciókkal rendelkeznek, de nem szabad megfeledkezni a különbségekről sem, a termékcsalád evolúciós változásairól, azokról a dolgokról, melyek apró változtatásokként jelennek meg konfigurációs szinten de drasztikusan megnövelhetik a tesztelési erőforrás-igényt. Az előadás során arra keresünk válaszokat, hogy hogyan tartható fenn a tesztelendő alkalmazás és a teszt szoftver közötti szinkronizáció anélkül, hogy jelentősen sérülne a karbantarthatóság, viszont gyorsan reagáljunk a termékcsalád változásaira? Mi történik ha már korábban lefejlesztett és kiadott funkciók változnak meg a termékcsalád új funkciói, esetleges arculatváltása miatt?
  • Tándor Ágnes: Te melyik Tesztautomatizálási piramis-alkat vagy?
    • Számtalan publikáció jelent meg a tesztautomatizálási piramis poliformizmusáról, mégis a legtöbb esetben még mindig a jól megszokott piramis formát követjük. Előadásom során szeretnék rávilágítani, hogy nem illeszkedhet minden szoftverre ugyanaz a forma, mindegyiknek megvan a saját alakja. Hogyan válasszuk ki a szoftverünkhöz illeszkedő teszt-alkatot? Beszéljünk tényekről, metrikákról, amelyek segíthetnek a döntésben.

Frissítés dátuma: 2019.04.04.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.