NFT DEB Generative Dimensions Hackaton and Conference | Debreceni Egyetem

NFT DEB Generative Dimensions Hackaton and Conference

2022, november 10 - 12:45
Az NFT DEB Generatív Dimenziók hackathon és konferencia társadalomérzékenyítő és tudásmegosztó programsorozat.

 

Tevékenységük 2021-ben, Európa első generatív NFT hackathon és konferencia rendezvényeivel vette kezdetét, amely feltérképezte a blokklánc technológia és a mesterséges neurális hálózatok legújabb fejlesztéseit, valamint azok kreatív alkalmazását a művészet területén.

Az NFT DEB hackathon algoritmusok művészeti felhasználásával érvényesíti környezettudatosító misszióját. 2021-ben a madarak vonulásának változásával foglalkoztak, amely az egyik leggyakrabban tanulmányozott jelenség és bizonyítottan összefüggésben áll a klímaváltozással. Idén vízügyi adatok felhasználásával a természetes vizek szűkösségére hívják fel a figyelmet.

Az NFT DEB konferencia nemzetközi kutatók, mérnökök és művészek bevonásával keres válaszotak a gyorsan változó világ kihívásaira, a társadalom szélesebb rétegeinek bevonásával. A Petőfi200, Debrecen Városa és a MODEM által támogatott rendezvények évente két alkalommal kerülnek megrendezésre az ország különböző pontjain és online.

 

Időpont: 2022 November 24-26.

Helyszín: MODEM Debrecen + Metaverse

Hackathon vezető művészek:

Kalen Iwamoto, Dajana Krüger, Mamadou Sow, Szauder Dávid, Andreas Vogel

 

Konferencia meghívott előadók (TBC):

Claire Silver, Ghislaine Boddington, Glosso, Alex Estorick, Tóth Kinga, Rab Árpád, Szentpéteri Márton, Michael Straeubig, Rupa Singh

 

 

A hackathonra korosztály és képzettség megkötése nélkül november 11-ig lehet jelentkezni.

 

A konferenciára jegyek kaphatóak.

 

Mindkét rendezvény angol nyelven zajlik.

 

Jelentkezés, jegyvásárlás és további információ www.nftdeb.art


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.