GPU Day 2018

2018, június 21 - 09:00 - 2018, június 22 - 09:00
Budapest

A Wigner Fizikai Kutatóközpont GPU Laboratóriuma idén is megrendezi a

GPU Day - The Future of Computing, Graphics and Data Analysis

konferenciát. Ez a 8. alkalom, hogy akadémiai kutatók, ipari fejlesztők és diákok mutatják be a grafikus kártyákra és más masszívan párhuzamos eszközökre épülő fejlesztéseiket, eredményeiket.

Idén az előadások főként a párhuzamosítási megoldások, vizualizációs eszközök, gépi tanulási alkalmazások és tudományos szimulációk témaköreiről szólnak majd. Az érdeklődők élő demonstrációkat is láthatnak.

A rendezvény angol nyelvű, látogatása ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amely az alábbi weboldalon érhető el a részletes programmal együtt:

http://gpuday.hu

Regisztrációs határidő: Június 17.

A rendezvény időpontja: 2018. Június 21-22.

Helyszín: MTA Wigner Fizikai Kutatóközpont, Csillebérc KFKI, Budapest, Konkoly-Thege Miklós út 29-33.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ