Felvételizőknek

Honlapunk ezen részén a pályaválasztáshoz szeretnénk segítséget adni. Tudjuk, hogy a fiatalok az egész életüket meghatározó döntés előtt állnak. Merre menjek, mit válasszak, melyik szak, melyik egyetem lesz a legjobb? Hol tudok állami ösztöndíjjal tanulni? Mi az a kredit? Rengeteg kérdés merül fel ilyenkor és a válaszokat nem könnyű megtalálni.

Kérjük böngésszétek felvételizőknek szánt oldalainkat és ha kérdésetek van bátran tegyétek fel emailban a Tanulmányi osztályunknak .

További információkat kaphatsz a Debreceni Egyetem oldalain és a Felvi.hu oldalon!

Frissítés dátuma: 2017.12.14.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.