Connecting Tamás Varga’s Legacy and Current Research in Mathematics Education

2019, november 6 - 09:00 - 2019, november 8 - 18:00
Magyar Tudományos Akadémia

Varga Tamás 100. születésnapja alkalmából nemzetközi matematikadidaktikai konferenciát rendezünk. Varga Tamás a matematikaoktatás és a matematikaoktatásról való kutatás kiemelkedő, nemzetközi hírű szakembere volt; a hazai matematikaoktatás, és különösen a felfedeztető matema-tikaoktatási hagyomány máig épít a munkásságára. Varga Tamás munkásságának ápolását szolgálja az 1988 óta az ELTE-n minden évben november elején megrendezésre kerülő Varga Tamás Mód-szertani Napok rendezvénye, ezt egészíti ki ebben az évben a Varga100 nemzetközi konferencia.

A konferencia teljes regisztrációs díja 180€ kutatóknak és egyetemi oktatóknak, 150€ hallgatóknak és általános- illetve középiskolai tanároknak. Ez a regisztrációs díj a konferencia szervezési költségeit (helyszín, meghívott előadók stb.) is fedezi. Ugyanakkor szeretnénk biztosítani, hogy minden érdeklődő magyar kolléga részt tudjon venni a konferencián, ezért azoktól a magyar kollégáktól, akiknek más (pl. pályázati) forrás nem áll rendelkezésére,  15 000 Ft regisztrációs díjat kérünk. Ez az összeg a konferencia három napja alatt biztosított kávék, frissítők, ebédek költségét fedezi. A csütörtök esti gálavacsorán is szívesen látunk mindenkit, aki ezen is szeretne részt venni, annak további 10 000 Ft-ot kell fizetnie.

Aki szeretne előadni, az április 30-ig nyújtson be egy rövid absztraktot a konferencia honlapján (varga100.sciencesconf.org) keresztül. Regisztrálni július 14-ig lehet (előadók és nem előadó résztvevők számára is), szintén a honlapon keresztül. Kérjük, hogy amennyiben a kedvezményes regisztrációs lehetőséget vennétek igénybe, ezt a regisztrációs űrlap “megjegyzés” rovatában jelezzétek felénk. A fizetési lehetőségek közül a banki átutalást válasszátok, és a megadott számlaszámra a teljes regisztrációs díj helyett a 15 000 Ft-os, vagy gálavacsorával együtt 25 000 Ft-os regisztrációs díjat utaljátok át. A regisztrációs díjat a július 14-i határidőig készpénzben is be lehet fizetni, ebben az esetben kérjük, hogy a email-címen vegyétek fel velünk a kapcsolatot.

Felhívás magyarul

Felhívás angolul


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.