Kari Nyílt Nap

2019, május 31 - 09:30
Kari Nyílt Nap keretében látta vendégül a debreceni Tóth árpád Gimnázium diákjait az Informatikai Kar.

A program az „EFOP-3.4.4-16-2017-00023 Az MTMI szakokra való bekerülést elősegítő innovatív programok megvalósítása a Debreceni Egyetem vonzáskörzetében” támogatásával jött létre.

   

A látogatás során az alábbi előadásokat hallgathatták meg illetve gyakorlati bemutatókon vehettek részt a középiskolás diákok:

9:00 - 9:20 Dr. Cserhátiné Vecsei Ildikó - Dr. Rutkovszky Edéné: Bemutatkozik az Informatikai Kar (képzési tájékoztató, egyetemi felvételi, helyi sajátosságok)

   

9:20: - 10:20 Dr. Rácz Anett: VR szakmai előadás és bemutató: "Vis comes true"

10:20 - 10:40 Szünet

10:40 - 12:00 Dr. Gál Zoltán: Cisco és hálózatok

Helyszín: Kassai úti Campus (Kassai út 26.)

IK épület F02 terem


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.