IT hackathon

2021, április 15 - 07:45
Online nemzetközi versenyre várják IT területen tanuló, innovatív ötletekkel rendelkező tehetséges diákok jelentkezését.

A CraftHack hackathon nagyszerű lehetőséget biztosít a hallgatók számára, hogy sikeres és tapasztalt szakértőktől tanulhassanak, nemzetközi kapcsolatokat építhessenek és értékes díjakat nyerhessenek egy két napos online esemény keretein belül!

Az ingyenes esemény egy angol nyelvű online hackathon, melyre maximum 5 fős csapatokban regisztrálhatnak a jelentkezők május 26-ig. A hackathon célja, hogy a versenyzők innovatív technológiai megoldásokkal álljanak elő az IT szektor támogatása érdekében.

A verseny május 28. és 30. között kerül megrendezésre teljesen online, a főnyeremény 2500 Euro, azonban a kategória nyertesek is értékes díjakra tehetnek szert!

További részletek és regisztráció a következő linken: https://crafthack.crafthub.events/
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/521772259206842


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.