Nők és lányok az IT-ban | Debreceni Egyetem

Nők és lányok az IT-ban

2023, január 20 - 13:45
A Magyarország ENSZ Ifjúsági Küldött Program keretében a fenti témában tartandó online konferenciához lehet csatlakozni

2023. január 23-án online formában konzultációt tartanak, a konzultációra elsősorban olyan 18-25 év közötti lányok és nők részvételére számítunk, akik az IT, digitalizáció és innováció valamely területén dolgoznak és tapasztalataikról be tudnak számolni. 

A hozzájárulások végül egy nemzeti hozzájárulás keretén belül a Nők Helyzetével Foglalkozó Bizottság fórumának munkáját segítik majd. 

 

A konzultáció online formában kerül megtartásra, az alábbi elérhetőségen lesz lehetőség a becsatlakozásra: 

 

Nők és lányok az IT-ban 

Január 23., hétfő · 6:00 – 7:30pm

A Google Meet csatlakozási adatai

Videohívás linkje: https://meet.google.com/fki-ixtp-yqe

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.