Nyári tábor

A Debreceni Egyetem Informatikai Kara egyhetes Programozói nyári tábort rendez érdeklődő középiskolások és általános iskolások számára, (leginkább 7-8. osztályos tanulókat várunk, 12-15 éves korosztály). A tábor 2018. augusztus 27-31. között lesz, hétköznap 8-16 óráig. A programozási ismeretek gyakorlati és játékos feladatokon keresztül történő elsajátításán túl a tehetséges és szorgalmas diákok a tábor során betekintést nyerhetnek az Informatikai Kar oktatóinak, kutatóinak és hallgatóinak életébe. A Kar megnyitja kutatólaboratóriumait, ahol a tábor lakói felkészült és elkötelezett munkatársaink irányításával egy-egy kutatási projektet is megismerhetnek. Minden érdeklődő, tehetséges fiatal jelentkezésére számítunk, a tábor maximum 20 diák számára nyújt térítésmentes lehetőséget a programban történő részvételre. A nap folyamán meleg 2 fogásos ebédet is biztosítunk a diákoknak.

Kérlek, hogy ha vannak olyan diákjaid, akik szívesen vennének részt egy ilyen táborban, akkor szülői egyeztetést követően küldd el a jelentkezéshez szükséges adatokat Cserhátiné Vecsei Ildikónak a email címre. Természetesen direktben a szülők is jelezhetik a gyerek részvételét.

  • Név:
  • Életkor:
  • Elérhetőség: (itt inkább szülői elérhetőségre, e-mail címre vagyok kíváncsi)

Jelentkezési határidő nincs, de ahogy betelik a létszám, már nem tudunk több diákot fogadni.

Frissítés dátuma: 2018.06.15.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ