Nyílt Napok

Az Informatikai Kar nyílt napjait hagyományosan a Debreceni Egyetem DExpo kiállítása ideje alatt tartja. Ez általában az adott év novemberének utolsó hetében, két napos eseményként kerül megrendezésre. Ekkor a Debreceni Egyetem főépületében mindkét napon 10 órától vannak a kari tájékoztatók a képzésekről, a felvételi tudnivalókról. Mindkét napon az Informatikai Kar önálló standdal jelenik meg, ahol szóróanyagokat kaphatnak az érdeklődők, valamint személyre szabott információkkal látjuk el a diákokat, szüleiket.

Az Informatikai Kar épületében (Kassai úti Campus) mindkét napon tájékoztatók és érdekes szakmai előadások hangzanak el. Mindig ajánlunk a campusra érkező diákoknak látogatható órákat is.

Külön kérésre, lehetőség van előzetes egyeztetést követően középiskolás diákok fogadására az Informatikai Karon. Ekkor a karon futó képzések, az infrastrukturális feltételek bemutatása mellett lehetőség van a tanulóknak egyetemi előadások látogatására, valamint betekintést nyerhetnek az egyes kutatólaborok munkájába is.

Frissítés dátuma: 2019.01.22.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ