Nyílt Napok

Informatikai Kar Nyílt Napja

A Debreceni Egyetem Informatikai Kara Nyílt Napot rendez középiskolás diákok számára 2019. október 4.-én (pénteken) 14 órától a Kassai úti Campuson. (4028 Debrecen, Kassai út 26.)

Gyülekező az Informatikai Kar épületének Aulájában, a program az F01-es teremben lesz.

Program:

  • Bemutatkozik az Informatikai Kar
  • Képzési paletta a BSc szakok tükrében
  • Tudomány-népszerűsítő programok az Informatikai Karon
  • Informatikai Szakmai Napok programjai középiskolásoknak
  • Szakköri lehetőségek az informatika különböző területén
  • Nyári táborok tematikái
  • DExpo és Pályaorientációs Napok
  • Programozói versenyeken való részvételi lehetőségek

Hívunk, várunk, itt a helyed!

A rendezvényt az EFOP-3.4.4-16-2017-00023 AZ MTMI SZAKOKRA VALÓ BEKERÜLÉST ELŐSEGÍTŐ INNOVATÍV PROGRAMOK MEGVALÓSÍTÁSA A DEBRECENI EGYETEM VONZÁSKÖRZETÉBEN című projekt támogatja.


DExpo

Az Informatikai Kar nyílt napjait hagyományosan a Debreceni Egyetem DExpo kiállítása ideje alatt tartja. Ez általában az adott év novemberének utolsó hetében, két napos eseményként kerül megrendezésre. Ekkor a Debreceni Egyetem főépületében mindkét napon 10 órától vannak a kari tájékoztatók a képzésekről, a felvételi tudnivalókról. Mindkét napon az Informatikai Kar önálló standdal jelenik meg, ahol szóróanyagokat kaphatnak az érdeklődők, valamint személyre szabott információkkal látjuk el a diákokat, szüleiket.

Az Informatikai Kar épületében (Kassai úti Campus) mindkét napon tájékoztatók és érdekes szakmai előadások hangzanak el. Mindig ajánlunk a campusra érkező diákoknak látogatható órákat is.

Külön kérésre, lehetőség van előzetes egyeztetést követően középiskolás diákok fogadására az Informatikai Karon. Ekkor a karon futó képzések, az infrastrukturális feltételek bemutatása mellett lehetőség van a tanulóknak egyetemi előadások látogatására, valamint betekintést nyerhetnek az egyes kutatólaborok munkájába is.

Frissítés dátuma: 2019.09.26.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.