Pályázati felhívás hallgatók számára | Debreceni Egyetem

Pályázati felhívás hallgatók számára

2022, november 25 - 09:00
Nemzetközi csapat, változatos témák, egyhetes utazás Valenciába, és 3 kredit - röviden így foglalhatnánk össze, mi is várható a BIPCLUSION projektben.

Keresünk  olyan DEIK hallgatókat akik szívesen részt vennének ebben az ERASMUS+ program által támogatott "Software design for social inclusion" elnevezésű projektben, melyben a társadalmi befogadást támogató,IT eszközökön alapuló megoldások kidolgozása a cél. A projekt formailag egy úgynevezett BIP (Blended Intensive Program), melynek lényege, hogy a résztvevők először egy virtuális (2023. február 13 - április 28), majd egy fizikai mobilitás (május 7 - 13) során dolgoznak egy nemzetközi hallgatói csapat tagjaként egy témán egy-két témavezető irányításával.
Hetente kb. 3-4 óra elfoglaltságra lehet számítani. A témák érintik a mobilalkalmazás tervezést, fejlesztést; 3D holografikus alkalmazások fejlesztését; AR eszközök használatát; illetve 3D modellezés, nyomtatás alkalmazási lehetőségeit. A projekt résztvevői a felkínált témák közül csak eggyel fognak részletesebben foglalkozni, de Valenciában megismerhetik a többi csapat eredményét is.


A fizikai mobilitáshoz ösztöndíjat biztosít a projekt kb. 490 EUR értékben a résztvevő hallgatóknak, melyen felül a szervező Universitat de Polytecnica Valencia biztosít kollégiumi szállást (V-Szo), és ebédet (H-P) az egyetemi menzán. A projekt munkanyelve az angol, és a projekt sikeres teljesítéséért 3 kredit szerezhető, mely szabadon választhatónak elszámolható. A rendező egyetemen és a DE-n kívül a University of Zagreb, University of Dubrovnik és az IMT Atlantique (Brest) hallgatói, oktatói vesznek részt.
További információ: Zichar Marianna ( ) és Papp Ildikó ( )
Jelentkezésként angol nyelvű CV-t és motivációs levelet, valamint Neptunból generált tanulmányi eredményt várunk a címre, BIPCLUSION tárggyal.
Jelentkezési határidő: december 12.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.