Winter School 2022 - Cyber Security

2021, december 8 - 08:30
Az online rendezvény 2022. február 7. és 10. között kerül megrendezésre az osztrák Infineon Technologies Austria AG vállalat szervezésében.

Winter School 2022 — Cyber Security online rendezvény 2022. február 7. és 10. között kerül megrendezésre az osztrák Infineon Technologies Austria AG vállalat szervezésében.

Az esemény a digitalizáció során felmerülő biztonsági kérdések témáját járja körül.

 

A jelentkezés határideje: 2022. december 22.
(A résztvevők száma korlátozott.)

 

Az online rendezvényről további információkat, valamint a regisztrációt megtalálja a Cég honlapján:
LINK


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.